کتاب های تان رو با تخفیف ویژه از ما تهیه کنید

آشپزی مخصوص – روز | درسنامه و مجموعه سوالات | بهاره باقری | نشر نقش آفرینان

ویژگی های محصول
  • مولف: بهاره باقری
  • ناشر: نقش آفرینان طنین بابکان
  • نوبت چاپ: اول
  • سال چاپ: 1398
  • قطع کتاب: وزیری
  • جلد کتاب: شومیز
  • تعداد صفحات: 250صفحه
  • شابک: 9786222211325
پشتیبانی واتساپ پشتیبانی تلگرام
شناسه محصول: 18715 دسته‌بندی‌ها: , , , ,

۴۷۰,۰۰۰ تومان

کلیه محصولات این فروشگاه به صورت اصل و گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی ارائه می شوند و در صورت عدم رضایت شما از محصول شامل گارانتی بازگشت وجه تا 7 روز پس از خرید می باشند.

  • تضمین بهترین قیمت بازار
  • پشتیبانی عالی ۲۴ ساعته، ۷ روز هفته
  • بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
  • اصالت کالاها از برترین برندها
  • تحویل سریع در کمترین زمان ممکن

آشپزی مخصوص - روز | درسنامه و مجموعه سوالات | بهاره باقری | نشر نقش آفرینان

این کتاب قابل استفاده برای مهارت آموزان مراکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای، مهارت آموزان موسسات کارآموزی آزاد بخش خصوصی، دانش آموزان کارودانش، شرکت‌کنندگان در آزمونهای ادواری، مربیان آموزش فنی‌‌وحرفه‌ای و متقاضیان مدرک * آشپزی مخصوص - روز * می‌باشد. که شامل آموزش و درسنامه، مجموعه سوالات و تست است.

 

آشپزی مخصوص – روز | درسنامه و مجموعه سوالات | بهاره باقری | نشر نقش آفرینان

فهرست کتاب

  •  فصل اول : توانایی تشخیص عوامل موثر کار

  •  فصل دوم : توانایی نگهداری و شست و شوی وسایل کار و مواد اولیه

  •  فصل سوم : توانایی پاک کردن، شستن، خشک کردن، سرخ کردن سبزیجات و صیفی جات

  •  فصل چهارم : توانایی آماده سازی انواع گوشت

  •  فصل پنجم : توانایی روشن کردن و تنظیم درجه حرارت فر بر حسب درجه فارنهایت یا سانتیگراد

  •  فصل ششم : توانایی توزین یا پیمانه کردن مواد مختلف

  •  فصل هفتم : توانایی آماده سازی و چیدن میز شام و آرایش بشقاب و دیس و تزیین دستمال سفره

  •  فصل هشتم : توانایی تهیه اردور 

  •  فصل نهم : توانایی تهیه سالاد

  •  فصل دهم : توانایی تهیه سس

  •  فصل یازدهم : توانایی تهیه سوپ

  •  فصل دوازدهم : توانایی تهیه املت

  •  فصل سیزدهم : توانایی تهیه ساندویچ

  •  فصل چهاردهم : توانایی تهیه پاته

  •  فصل پانزدهم : توانایی تهیه پوره

  •  فصل شانزدهم : توانایی تهیه ژیگو

  •  فصل هفدهم : توانایی تهیه استیک

  •  فصل هجدهم : توانایی تهیه کتلت

  •  فصل نوزدهم : توانای تهیه پنکیک با گوشت

  •  فصل بیستم : توانایی تهیه شاتو بریان

  •  فصل بیست و یکم : توانای تهیه تورندو

  •  فصل بیست و دوم : توانایی تهیه راگو

  •  فصل بیست و سوم : توانایی تهیه رتی فیله

  •  فصل بیست و چهارم : توانایی تهیه پودینگ گوشت

  •  فصل بیست و پنجم : توانایی تهیه گولاش

  •  فصل بیست و ششم : توانایی تهیه همبرگر

  •  فصل بیست و هفتم : توانای تهیه فیله

  •  فصل بیست و هشتم : توانایی تهیه بیف استراگانف

  •  فصل بیست و نهم : توانایی تهیه بیفتک

  •  فصل سی‌ام : توانایی تهیه پیراشکی گوشت

  •  فصل سی و یکم : توانایی تهیه ماکارونی

  •  فصل سی و دوم : توانایی تهیه غذا با مرغ

  •  فصل سی و سوم : توانایی تهیه غذا با بوقلمون

  •  فصل سی و چهارم : توانایی تهیه غذا با غاز یا مرغابی

  •  فصل سی و پنجم : توانایی تهیه غذا با بلدرچین

  •  فصل سی و ششم : توانایی تهیه غذا با ماهی

  •  فصل سی و هفتم : توانایی تهیه غذا با میگو

  •  فصل سی و هشتم : توانایی تهیه غذا با خرچنگ دریایی

  •  فصل سی و نهم : توانایی تهیه فندو

  •  فصل چهلم : توانایی تهیه گراتن

  •  فصل چهل و یکم : توانایی تهیه سوفله

  •  فصل چهل و دوم : توانایی تهیه رولت

  •  فصل چهل و سوم : توانایی تهیه موسکا

  •  فصل چهل و چهارم : توانایی تهیه پروک

  •  فصل چهل و پنجم : توانایی تهیه پیتزا

  •  فصل چهل و ششم : توانایی تهیه کنسومه

  •  فصل چهل و هفتم : توانایی تهیه راتاتوی

  •  فصل چهل و هشتم : توانایی تهیه پتاژ

  •  فصل چهل و نهم : توانایی تهیه کرپ

  •  فصل پنجاهم : توانایی تهیه دسر

وزن 550 گرم
مولف

ناشر

نوبت چاپ

سال چاپ

قطع کتاب

جلد کتاب

تعداد صفحات

شابک

نقد و بررسی ها

نقد و بررسی وجود ندارد.

افزودن نقد و بررسی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت
آشپزی مخصوص – روز | درسنامه و مجموعه سوالات | بهاره باقری | نشر نقش آفرینان

۴۷۰,۰۰۰ تومان