نمایش 25–36 از 42 نتیجه

نمایش 9 24 36

راه اندازی طباخی | شهرام مقصودی | نشر آقای کتاب

قیمت اصلی: ۱۱۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۸۸,۰۰۰ تومان.

راه اندازی کبابی و جگرکی | شهرام مقصودی | نشر آقای کتاب

قیمت اصلی: ۱۴۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۱۱۲,۰۰۰ تومان.

راهنمای استفاده از ادویه در مواد غذایی | شهرام مقصودی | نشر آقای کتاب

قیمت اصلی: ۲۹۹,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۲۳۹,۲۰۰ تومان.

رمزگشایی از هوس های غذایی | شهرام مقصودی | نشر آقای کتاب

قیمت اصلی: ۱۳۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۱۰۴,۰۰۰ تومان.

فرآوری قهوه (همراه با اطلس رنگ) | شهرام مقصودی | نشر آقای کتاب

قیمت اصلی: ۲۱۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۱۶۸,۰۰۰ تومان.

فن آوری تولید برگر | شهرام مقصودی | نشر آقای کتاب

قیمت اصلی: ۱۹۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۱۵۲,۰۰۰ تومان.

قهوه آزمایی حرفه ای ( فرهنگ حسی قهوه ) | شهرام مقصودی | نشر آقای کتاب

قیمت اصلی: ۲۶۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۲۰۸,۰۰۰ تومان.

قهوه شناسی | شهرام مقصودی | نشر آقای کتاب

قیمت اصلی: ۲۳۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۱۸۴,۰۰۰ تومان.

کتاب جامع سالاد | شهرام مقصودی | نشر آقای کتاب

قیمت اصلی: ۲۲۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۱۷۶,۰۰۰ تومان.

کتاب جامع سس | شهرام مقصودی | نشر آقای کتاب

قیمت اصلی: ۲۲۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۱۷۶,۰۰۰ تومان.