کتاب های تان رو با تخفیف ویژه از ما تهیه کنید
٪20 تخفیف

راه اندازی رستوران و فست فود : از مقدماتی تا پیشرفته | شهرام مقصودی | نشر آقای کتاب

ویژگی های محصول
  • مولف: شهرام مقصودی
  • ناشر: آقای کتاب
  • نوبت چاپ: اول
  • سال چاپ: 1399
  • قطع کتاب: وزیری
  • جلد کتاب: شومیز
  • تعداد صفحات: 102صفحه
  • شابک: 9786222171971
پشتیبانی قبل از خرید

قیمت اصلی: ۲۱۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۱۶۸,۰۰۰ تومان.

کلیه محصولات این فروشگاه به صورت اصل و گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی ارائه می شوند و در صورت عدم رضایت شما از محصول شامل گارانتی بازگشت وجه تا 7 روز پس از خرید می باشند.

  • تضمین بهترین قیمت بازار
  • پشتیبانی عالی ۲۴ ساعته، ۷ روز هفته
  • بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
  • اصالت کالاها از برترین برندها
  • تحویل سریع در کمترین زمان ممکن

راه اندازی رستوران و فست فود : از مقدماتی تا پیشرفته | شهرام مقصودی | نشر آقای کتاب

 

اگر قصد راه‌اندازی رستوران یا فست فود را دارید می‌توانید با استفاده از محتوای این کتاب بسیار زودتر و کم خطرتر به موفقیت دست یابید. با به کارگیری اطلاعات کاربردی کتاب شما می‌توانید میزان ریسک در کارتان را به حداقل ممکن رسانده و با اطمینان بیشتر در این راه قدم بردارید.

در کتاب حاضر برای نخستین بار صفر تا صد راه‌اندازی رستوران و فست فود ارائه شده است. در واقع کتاب با ارائه برنامه کاربردی به شما کمک خواهد کرد تا مسیری کوتاه‌تر و در عین حال امن‌تر را برای رسیدن به آنجا که می‌خواهید بردارید.

راه اندازی رستوران و فست فود : از مقدماتی تا پیشرفته | شهرام مقصودی | نشر آقای کتاب

فهرست کتاب 

  • تاریخچه فست فود – فست فود در ایران – ساندویچ و تاریخچه ساندویچ در ایران 

  • مزایا و معایب شغل ساندویچی

  • مواردی که قبل از افتتاح فست فود باید در نظر بگیرید – قوانین لازم، مجوزهای لازم و سیاست‌های بهداشتی

  • کشش منطقه برای راه‌اندازی فست فود – چارچوب مورد نیاز برای راه‌اندازی فست فود – عوامل موثر در راه‌اندازی فست فود 

  • ۱۹ گام طلایی راه‌اندازی فست فود 

  • برآورد هزینه راه‌اندازی فست فود (تجهیزات آشپزخانه، دکوراسیون، مکان، مواد اولیه، کارکنان)

  • مدیریت در راه‌اندازی فست فود – درآمد فست فودها چقدر است؟ – تحلیل کسب و کار 

  • چگونه یک رستوران فست فود راه بیندازیم؟

  • چگونه برای باز کردن یک ساندویچی کوچک برنامه‌ریزی کنیم؟

  • نقش دکوراسیون در رستوران – انواع تجهیزات رستوران آشپزخانه

  • میزان سرمایه‌گذاری در راه‌اندازی

  • قواعد کلی سرو غذا در رستوران – جابجایی ظرف‌های غذایی-  نحوه تزیین سرو غذا به شکل ارگانیک

  • راز و رمز موفقیت در رستوران داری

  • شخصیت‌های مناسب این کار

  • تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل – بازار کار و آینده شغلی مدیر رستوران – مهارت و دانش مورد نیاز 

  • پیشگیری از شکست رستوران پس از راه اندازی – رموزی برای نجات رستوران در حال شکست

  • اصول صحیح تبلیغات در فست فود – تکنیک‌های مشتری مداری پیامکی برای فروش بیشتر – افزایش مشتری رستوران 

  • نسخه حرفه‌ای‌ها برای ایجاد یک فست فود متفاوت – ویژگی‌های مهم یک رستوران موفق

  • شرایط مورد نیاز آموزش پرسنل رستوران‌ها توسط مدیران

  • قوانین بهداشت رستوران و آشپزخانه و بهداشت محیط آشپزخانه – نکات بهداشتی محل پخت و پز

  • اصول ایمنی آشپزخانه فست فود

وزن 300 گرم
مولف

ناشر

نوبت چاپ

سال چاپ

قطع کتاب

جلد کتاب

تعداد صفحات

شابک

نقد و بررسی ها

نقد و بررسی وجود ندارد.

افزودن نقد و بررسی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت
راه اندازی رستوران و فست فود : از مقدماتی تا پیشرفته | شهرام مقصودی | نشر آقای کتاب

قیمت اصلی: ۲۱۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۲۱۰,۰۰۰ تومان.