مجموعه کامل پرسش و پاسخ آزمون رشته های آشپزی، شیرینی پزی، گل آرایی و تزیین میز غذا | میرمیرانی | نشر فنی و حرفه ای
امروزه با توسعه ارتباطات و گسترش صنعت توریسم، آموزش هنر آشپزی و شیرینی پزی از آموزش خانگی فراتر رفته و پای آقایان نیز به این هنر کشیده شده، و امروزه در هتلهای بینالمللی و رستورانهای بزرگ مسئولیت سرآشپزی اغلب با آقایان است. از طرفی پیشرفتهای تکنولوژی و ورود وسایلی نظیر مایکروفرها روش جدیدتری از این هنر را متداول نموده است، که سرعت حرف اول را میزند.
لذا در این کتاب سعی شده ضمن پاسخگویی به کلیه سوالهایی که در زمینه هنر آشپزی و شیرینیپزی و سفره آرایی مطرح است، طریق طبخ انواع غذاها با مایکروفر نیز آموزش داده شود.
برای استفاده :
مدیران، مربیان و کارآموزان آموزشگاهها
هنرجویان شاخه کار دانش و هنرستانهای فنی و حرفهای
متقاضیان شرکت در آزمونهای ادواری
سایر علاقهمندان به حرفه آشپزی، شیرینی پزی، گل آرایی و تزیین میز غذا
مجموعه کامل پرسش و پاسخ آزمون رشته های آشپزی، شیرینی پزی، گل آرایی و تزیین میز غذا | میرمیرانی | نشر فنی و حرفه ای
فهرست کتاب
-
فصل اول : پرسش و پاسخ اطلاعات عمومی مربوط به آشپزی و شیرینی پزی و گل آرایی و تزیین میز غذا
-
فصل دوم : پرسش و پاسخ غذاهای ایرانی و فرنگی
-
فصل سوم : پرسش و پاسخ شیرینی، کیک، نان و دسر
-
فصل چهارم : پرسش و پاسخ سس، سالاد، اردور، ساندویچ
-
فصل پنجم : پرسش و پاسخ مربا، مارمالاد، ترشی، کمپوت، شور
-
فصل ششم : دستور تهیه انواع غذاهای ایرانی، فرنگی و دسر در مایکروفر
نقد و بررسی وجود ندارد.