آشپزی غذاهای ایتالیایی | درسنامه و مجموعه سوالات | هانیه مردانی | نشر نقش آفرینان
این کتاب قابل استفاده برای مهارت آموزان مراکز آموزش فنیوحرفهای، مهارت آموزان موسسات کارآموزی آزاد بخش خصوصی، دانش آموزان کارودانش، شرکتکنندگان در آزمونهای ادواری، مربیان آموزش فنیوحرفهای و متقاضیان مدرک * آشپزی غذاهای ایتالیایی * میباشد. که شامل آموزش و درسنامه، مجموعه سوالات و تست است.
آشپزی غذاهای ایتالیایی | درسنامه و مجموعه سوالات | هانیه مردانی | نشر نقش آفرینان
فهرست کتاب
-
فصل اول : توانایی پخت سوپ ایتالیایی
-
فصل دوم : توانایی تهیه اردور و سالاد ایتالیایی
-
فصل سوم : توانایی پخت غذای غیر خمیری ایتالیایی
-
فصل چهارم : توانایی پخت غذای خمیری ایتالیایی
نقد و بررسی وجود ندارد.