تزئین کیک | درسنامه و مجموعه سوالات | احمدزاده - فتحعلی بیگی | نشر نقش آفرینان
این کتاب قابل استفاده برای مهارت آموزان مراکز آموزش فنیوحرفهای، مهارت آموزان موسسات کارآموزی آزاد بخش خصوصی، دانش آموزان کارودانش، شرکتکنندگان در آزمونهای ادواری، مربیان آموزش فنیوحرفهای و متقاضیان مدرک * تزئین کیک * میباشد. که شامل آموزش و درسنامه، مجموعه سوالات و تست است.
تزئین کیک | درسنامه و مجموعه سوالات | احمدزاده – فتحعلی بیگی | نشر نقش آفرینان
فهرست کتاب
-
فصل اول : توانایی گل سازی با مواد اولیه مخصوص روی کیک
-
فصل دوم : توانایی طراحی و نقاشی روی سطح کیک
-
فصل سوم : توانایی تزیین کیک با فیکساتور
-
فصل چهارم : توانایی تهیه کیک با اشکال مختلف و سه بعدی
-
فصل پنجم : توانایی تهیه خمیر فوندانت گاناش و باتر کریم برای تزئین کیک
-
فصل ششم : توانایی تزیین کیک با ایزومالت، توییلهای توری و حبابهای شیشهای
-
فصل هفتم : توانایی تزیین کیک با الگوهای شکلاتی
نقد و بررسی وجود ندارد.