بیوشیمی برای سوخت و ساز در ورزش و فعالیت ورزشی : ویرایش دوم | احمد آزاد | نشر مبانی
کتاب حاضر قبل از بررسی اثر شیوه، شدت و مدت فعالیت ورزشی، وضعیت تمرینی و تغذیهای بر تنظیم مسیرهای تولید انرژی، ابتدا به تشریح ماهیت بیوشیمیایی درشت مغذیها میپردازد، در نتیجه خواننده میتواند فهم خود از این قلمرو را در توسعه برنامه تمرینی و تغذیهای که ارتقاء سطح عملکرد ورزشی را به همراه دارند، به کار گیرد. این کتاب مرور موارد زیر را شامل میشود :
سوخت و ساز انرژی، ساختار و عملکرد عضله اسکلتی و مفاهیم بیوشیمیایی مربوطه، کربوهیدراتها، لیپیدها، پروتئینها، سوخت و ساز، تنظیم سوخت و ساز، و عوامل موثر بر سوخت و ساز و خستگی.
این نسخه اصلاح شده و روز آمد، بیانگر برخی از آخرین پیشرفتها در این قلمرو است، همراه با مطالبی جدید در مورد تنظیم سوخت و ساز و همچنین سازگاریها نسبت به فعالیت ورزشی پرشدت و قدرتی، فعالیتهای ورزشی استقامتی و فعالیتهای ورزشی تناوبی.
بیوشیمی برای سوخت و ساز در ورزش و فعالیت ورزشی : ویرایش دوم | احمد آزاد | نشر مبانی
فهرست کتاب
-
فصل 1 : منابع انرژی برای فعالیت عضلانی
-
فصل 2 : ساختار و عملکرد عضله اسکلتی
-
فصل 3 : مفاهیم بیوشیمیایی
-
فصل 4 : پروتئینها
-
فصل 5 : کربوهیدراتها
-
فصل 6 : لیپیدها
-
فصل 7 : اصول تنظیم سوخت و ساز
-
فصل 8 : فنونی برای سوخت و ساز در فعالیت ورزشی
-
فصل 9 : فعالیت ورزشی – با شدت بالا (HIE)
-
فصل 10 : فعالیت ورزشی استقامتی
-
فصل 11 : فعالیت ورزشی تناوبی با شدت بالا
نقد و بررسی وجود ندارد.