کتاب های تان رو با تخفیف ویژه از ما تهیه کنید

آشپز هتل | درسنامه کامل و مجموعه سوالات | هانیه مردانی | نشر نقش آفرینان

ویژگی های محصول
  • مولف: هانیه مردانی
  • ناشر: نقش آفرینان طنین بابکان
  • نوبت چاپ: اول
  • سال چاپ: 1401
  • قطع کتاب: وزیری
  • جلد کتاب: شومیز
  • تعداد صفحات: 340صفحه
  • شابک: 9786222212919
پشتیبانی واتساپ پشتیبانی تلگرام

۵۵۰,۰۰۰ تومان

کلیه محصولات این فروشگاه به صورت اصل و گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی ارائه می شوند و در صورت عدم رضایت شما از محصول شامل گارانتی بازگشت وجه تا 7 روز پس از خرید می باشند.

  • تضمین بهترین قیمت بازار
  • پشتیبانی عالی ۲۴ ساعته، ۷ روز هفته
  • بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
  • اصالت کالاها از برترین برندها
  • تحویل سریع در کمترین زمان ممکن

آشپز هتل | درسنامه کامل و مجموعه سوالات | هانیه مردانی | نشر نقش آفرینان

این کتاب قابل استفاده برای مهارت آموزان مراکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای، مهارت آموزان موسسات کارآموزی آزاد بخش خصوصی، دانش آموزان کارودانش، شرکت‌کنندگان در آزمونهای ادواری، مربیان آموزش فنی‌‌وحرفه‌ای و متقاضیان مدرک * آشپز هتل * می‌باشد. که شامل آموزش و درسنامه، مجموعه سوالات و تست است.

آشپز هتل | درسنامه کامل و مجموعه سوالات | هانیه مردانی | نشر نقش آفرینان

فهرست کتاب

  • فصل اول : توانایی پختن و کنسرو کردن سبزیجات در فصول مختلف

  • فصل دوم : توانایی تهیه انواع سالاد

  • فصل سوم : توانایی برش انواع گوشت

  • فصل چهارم : توانایی تهیه انواع پلو

  • فصل  پنجم : توانایی کنسرو کردن قارچ‌ها

  • فصل ششم : توانایی تهیه انواع گراتن

  • فصل هفتم : توانایی تهیه انواع ماکارونی

  • فصل هشتم : توانایی تهیه انواع ساندویچ و همبرگر

  • فصل نهم : توانایی تهیه انواع پتاژ و سوپ

  • فصل دهم : توانایی تهیه انواع اسکالوپ

  • فصل یازدهم : توانایی تهیه انواع کراکت

  • فصل دوازدهم : توانایی تهیه خمیر بنیه

  • فصل سیزدهم : توانایی تهیه کوکتل انواع میگو

  • فصل چهاردهم : توانایی پخت انواع میگو

  • فصل پانزدهم : توانایی سرخ کردن انواع ماهی

  • فصل شانزدهم : توانایی آماده کردن مواد اولیه انواع کباب 

  • فصل هفدهم : توانایی تهیه انواع کباب

  • فصل هجدهم : توانایی تهیه انواع استیک

  • فصل نوزدهم : توانایی آماده کردن غذا جهت سرو

  • فصل بیستم : توانایی تهیه انواع حلیم

  • فصل بیست و یکم : توانایی تهیه انواع شامی

  • فصل بیست و دوم : توانایی تهیه انواع تاس کباب

  • فصل بیست و سوم : توانایی تهیه انواع پوره

  • فصل بیست و چهارم : توانایی تهیه انواع دلمه

  • فصل بیست و پنجم : توانایی تهیه مخلفات خاویار

  • فصل بیست و ششم : توانایی بکارگیری ضوابط ایمنی و بهداشت کار در محیط کار

وزن 850 گرم
مولف

ناشر

نوبت چاپ

سال چاپ

قطع کتاب

جلد کتاب

تعداد صفحات

شابک

نقد و بررسی ها

نقد و بررسی وجود ندارد.

افزودن نقد و بررسی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت
آشپز هتل | درسنامه کامل و مجموعه سوالات | هانیه مردانی | نشر نقش آفرینان

۵۵۰,۰۰۰ تومان