استفاده مجدد از آب برای تقویت منابع آب آشامیدنی | دروز - جی. خان | محوی - شکری - شادکام | نشر خانیران
* بر گرفته از فصل شانزدهم کتاب AWWA *
توسعه بهداشت و حفاظت از محیط زیست همواره به تامین آب آشامیدنی سالم بستگی دارد. همانگونه که کمیت آب مورد توجه است، کیفیت آب نیز شاخصی است که باید توجه بیشتری به آن معطوف داشت. لذا کیفیت آب از جمله مسائلی است که با سلامتی، بهداشت فردی و عمومی جامعه نسبت مستقیم دارد. بنابراین شناخت و درک اساسی از اصول تصفیه و کیفیت آب بسیار ضروری و حائز اهمیت میباشد. کتاب حاضر نیز در همین راستا میباشد و به عنوان یکی از منابع طرح سوالات تصفیه آب برای ورود به دورههای کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی Ph.D مهندسی بهداشت محیط و مهندسی محیط زیست میباشد. مطالعه این کتاب به دانشجویان و فارغ التحصیلان متقاضی ورود به دورههای تحصیلات تکمیلی توصیه میشود.
مجموعه حاضر شامل : آشنایی با استفاده مجدد برای شرب، مشخصات منبع آب، ملاحظات اعتبار سیستم و خطرات بهداشتی، طراحی طرح های استفاده مجدد برای شرب، استراتژیهای پایش کارایی و مطلوبیت فرایند، قوانین و دستورالعملهای تقویت منابع آب آشامیدنی و دید عمومی به استفاده مجدد غیر مستقیم برای شرب میباشد.
استفاده مجدد از آب برای تقویت منابع آب آشامیدنی | دروز – جی. خان | محوی – شکری – شادکام | نشر خانیران
* بر گرفته از فصل شانزدهم کتاب AWWA *
فهرست کتاب
-
آشنایی با استفاده مجدد برای شرب
-
مشخصات منبع آب
-
کنترل منبع
-
آلودگیهای احتمالی
-
تثبیت تصفیه نهایی
-
ملاحظات اعتبار سیستم و خطرات بهداشتی
-
اهداف تصفیه از دیدگاه اسلام
-
ارزیابی مواد شیمیایی ناشناخته
-
ارزیابی خطرات مربوط به سلامتی
-
طراحی طرحهای استفاده مجدد برای شرب
-
نقش مخزن موقت زیست محیطی
-
نگرش چند لایه در IPR
-
استفاده مجدد غیر مستقیم برای شرب از طریق تقویت آبهای سطحی
-
استفاده مجدد غیر مستقیم برای شرب از طریق تصفیه زیر سطحی به منظور تقویت منابع زیرزمینی
-
استفاده مجدد غیر مستقیم برای شرب از طریق تزریق مستقیم به آبخوان قابل شرب
-
استفاده مجدد مستقیم برای شرب
-
استراتژیهای پایش کارایی مطلوبیت فرایند
-
پایش لحظهای و استراتژیهای عملی
-
تمهیدات جایگزین و ترکیبات شاخص
-
قوانین و دستورالعملهای تقویت منابع آب آشامیدنی
-
ایالات متحده
-
استرالیا
-
دید عمومی به استفاده مجدد غیر مستقیم برای شرب
نقد و بررسی وجود ندارد.