کتاب های تان رو با تخفیف ویژه از ما تهیه کنید
٪10 تخفیف

مقدمه ای بر اصول مهندسی صنایع غذایی | ویرایش چهارم 2009 – جلد اول و دوم | سینگ | مرتضوی | نشر دانشگاه فردوسی مشهد

ویژگی های محصول
  • مولف: آرپائول سینگ، دنیس آرهلدمان
  • مترجم: سید علی مرتضوی، علی اکبر سیف کردی، علی اکبر غلامحسین پور، علیرضا صادقی
  • ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
  • نوبت چاپ: پنجم
  • سال چاپ: 1400
  • قطع کتاب: وزیری
  • جلد کتاب: شومیز
  • تعداد صفحات: 1065صفحه
  • شابک: 9789643862336
پشتیبانی واتساپ پشتیبانی تلگرام
شناسه محصول: 16102 دسته‌بندی‌ها: , ,

قیمت اصلی: ۸۵۵,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۷۶۹,۵۰۰ تومان.

کلیه محصولات این فروشگاه به صورت اصل و گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی ارائه می شوند و در صورت عدم رضایت شما از محصول شامل گارانتی بازگشت وجه تا 7 روز پس از خرید می باشند.

  • تضمین بهترین قیمت بازار
  • پشتیبانی عالی ۲۴ ساعته، ۷ روز هفته
  • بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
  • اصالت کالاها از برترین برندها
  • تحویل سریع در کمترین زمان ممکن

مقدمه ای بر اصول مهندسی صنایع غذایی | ویرایش چهارم 2009 - جلد اول و دوم | سینگ - آرهلدمان | مرتضوی | نشر دانشگاه فردوسی مشهد

آنچه در کتاب حاضر پیش روی خواننده قرار گرفته است شامل شالوده مطالب ارائه شده در ویرایش‌های قبلی به انضمام اصلاحات و متمم‌هایی در هر فصل و نیز سه فصل جدید مشتمل بر عملیات واحدهای تکمیلی فرایندهای اکستروژن و مفاهیم بسته‌بندی است تا گستره وسیع‌تری از نیازهای علمی روز را پوشش دهد. ارائه مثال‌های عینی و کاربردی، توضیح استدلالی روابط ریاضی حاکم بر مسئله و استفاده از نرم‌افزارهای رایانه‌ای و حل صفحه گسترده برای تجزیه و تحلیل مناسب‌تر مسائل کاربردی که حتی می‌تواند برای دانشجویان سطوح تحصیلات تکمیلی نیز مفید باشد، از نقاط قوت این کتاب کم نظیر به شمار می‌رود.

برای نخستین بار، ترجمه این کتاب (ویرایش چهارم) در قالب دو جلد ارائه می‌شود که در جلد اول ابعاد و آحاد مهندسی، کنترل انرژی، مکانیک سیالات و ترمودینامیک و در جلد دوم، عملیات واحدهای رایج در صنایع غذایی نظیر انجماد، تبخیر، جداسازی غشایی، آب زدایی،اکستروژن و عملیات واحدهای تکمیلی بررسی شده‌اند.

مقدمه ای بر اصول مهندسی صنایع غذایی | ویرایش چهارم 2009 – جلد اول | سینگ – آرهلدمان | مرتضوی | نشر دانشگاه فردوسی مشهد

فهرست کتاب – جلد اول

  • فصل اول : مقدم

  • فصل دوم : جریان سیال در فرآوری مواد غذایی

  • فصل سوم : انرژی و کنترل آن در فرآوری مواد غذایی

  • فصل چهارم : انتقال حرارت در فرایندهای غذایی

فهرست کتاب – جلد دوم

  • فصل پنجم : فرایندهای نگهداری

  • فصل ششم : سردسازی

  • فصل هفتم : انجماد مواد غذایی

  • فصل هشتم : تبخیر

  • فصل نهم : رطوبت سنجی (سایکرومتری)

  • فصل دهم : انتقال جرم

  • فصل یازدهم : جداسازی غشایی

  • فصل دوازدهم : آب زدایی

  • فصل سیزدهم : فرایندهای تکمیلی

  • فصل چهاردهم : فرایندهای اکستروژن و کاربرد آن در صنایع غذایی

  • فصل  پانزدهم : مفاهیم بسته‌بندی

  • واژه‌نامه

وزن 2000 گرم
مولف

،

مترجم

، ، ،

ناشر

نوبت چاپ

سال چاپ

قطع کتاب

جلد کتاب

تعداد صفحات

شابک

نقد و بررسی ها

نقد و بررسی وجود ندارد.

افزودن نقد و بررسی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت
مقدمه ای بر اصول مهندسی صنایع غذایی | ویرایش چهارم 2009 – جلد اول و دوم | سینگ | مرتضوی | نشر دانشگاه فردوسی مشهد

قیمت اصلی: ۸۵۵,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۸۵۵,۰۰۰ تومان.